dijous, 31 de gener de 2019

PREMIS CENTRES EDUCATIUS VERS EL DESEMVOLUPAMENT SOSTENIBLE


Ahir va tenir lloc al Centre d'Interpretació dels Amunts l'acte d'entrega de la 2a edició dels premis vers el desenvolupament sostenible organitzat des de la Conselleria de Medi Ambient de les Illes Balears on el nostre centre hi va participar amb el projecte UNA ESCOLA SOSTENIBLE elaborat pels alumnes de 6è del curs passat.

En aquest concurs, on hi han participat 17 escoles de les Illes Balears,  ens ha guardonat amb el 2n premi dotat amb 2000€.

A l'acte hi assitiren el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó i Jaume, l'alcalde de Sant Joan, Antoni Marí Marí i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Eulària, Ana Costa.

En representació del nostre centre assistiren els tutors Armand Basilio i Carmen Piqueras, encarregats del projecte, membres de l'equip directiu i una representació d'alumnes que ara cursen 1r d'ESO a l'IES Balàfia.

Des d'aquí donar l'enhorabona als alumnes, famílies i mestres implicats en el projecte ja que entre tots aquest premi ha estat possible.
2 comentaris:

esme ha dit...

Enhorabuena por el excelente trabajo e inculcar estos valores a nuestros peques.

Pep ha dit...

L'enhorabona campions i al professorat