dissabte, 13 de novembre del 2010

LES FESTES DEL NOSTRE POBLE

Com cada any els alumnes de la nostra escola formen part de la preparació, organització i participació de les festes de Santa Gertrudis. Com en altres ocasions els alumnes d'Educació Infantil han realitzat la decoració del poble, segur que ja heu vist les banderes i fanals que omplin la plaça del poble. Els alumnes de 1r cicle han escrit el pregó que ahir divendres va inaugurar els actes que realitzarem així com els cartells que anucien la festa. Els alumnes de 2n cicle han dissenyat i creat els programes de festes que us han arribat a través dels vostres fills i filles. I els alumnes del 3r cicle han organitzat els jocs que tots disfrutarem el dilluns 15 a partir de les 12 h. a la plaça i parc del poble.

El divendres va ser un dia ple d'actes (cançons, pregó, acrogimnnàstica, esmorzar i l'espectacle de Don Carrot) que segur que tots els que poguereu vareu disfrutar amb els vostres fills i filles. Si les vostres ocupacions no us vàren deixar assistir a aquest primer dia de festa a continuació teniu les fotos.
MOLTS ANYS I BONS A TOTHOM!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quisieramos expresar nuestra “gratitud” al Colegio de Santa Gertrudis, que, con motivo de la celebración de las fiestas del pueblo, NO dieron la opción al 3er. curso de primaria de poder participar activamente en la organización de los actos para las fiestas del día viernes 12 de noviembre, teniendo que limitarse a mirar como los demás niños de los diferentes cursos sí exhibían aquello que habían organizado para el acto.
Muchas gracias, es realmente una experiencia que ni mi hija ni nosotros vamos a olvidar.
Oscar Gonzalez y Ana París

CP Santa Gertrudis ha dit...

Des de l'escola us volem informar que no totes les informacions del comentari anterior són compartides pel claustre.
Volem aclarir que no només els alumnes de 3r no realitzaren cap actuació, cosa que no vol dir que no participassin de l'organització de les festes. La finalitat de l'acte no era fer un festival per part de tots els alumnes sino donar inici a les activitats de les festes.
Demanam disculpes si algú s'ha sentit ofés, ja que aquesta no era la nostra intenció.